Θεσπρωτία: Επιστολή του δικηγόρου της οικογένειας της 25χρονης που δολοφονήθηκε το 1989

Θεσπρωτία: Επιστολή του δικηγόρου της οικογένειας της 25χρονης που δολοφονήθηκε το 1989


Με επιστολή του προς το thespro.gr, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 25χρονης Γαρυφαλλιάς Ζιάκα που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 1989 στο Πλέτενμπεργκ της Γερμανίας, εκφράζει τα παράπονα της οικογένειας, με αφορμή και το θάνατο του δολοφόνου της, Σπύρο Κώτση, ο οποίος συνελήφθη τυχαία ακριβώς 31 χρόνια μετά το έγκλημα και πέθανε τελικά πριν από λίγες μέρες .

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Γουμάγια:

Καλησπέρα σας.
με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω από τη θέση της πολιτικής αγωγής σαν νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος επίσης τα εξής:
  • όχι μόνο δεν ενημερώθηκε η οικογένεια σχετικά με τη σύλληψη του Κώτση,
  • όχι μόνο 31 χρόνια δεν έκανε η ελληνική αστυνομία καμιά προσπάθεια για την σύλληψη του, αφού είχε πληροφορίες, ότι ζει στην Ελλάδα,
  • αλλά ούτε και στην ύστατη στιγμή μετά τον θάνατο του δεν έχουν ενημερωθεί οι γερμανικές από τις ελληνικές αρχές για το θάνατο του, όπως με διαβεβαίωσε και σήμερα τηλεφωνικώς ο αρμόδιος Εισαγγελέας, Κύριος Δρ. Πάουλι, για να νοιώσουν έστω και καθυστερημένα οι συγγενείς του θύματος, ότι τους έλαβε σοβαρά η ελληνική πολιτεία.
Είναι τραγικό, διότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση την οποία εκπροσωπώ, όπου ο καθ΄ομολογία δολοφόνος μετά το έγκλημα του διαφεύγει και συνεχίσει να ζει ανενόχλητος και στην Ελλάδα.

Για οτιδήποτε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση
Δρ. Κωνσταντίνος Γουμάγιας
Δικηγόρος
Θεσπρωτία: Επιστολή του δικηγόρου της οικογένειας της 25χρονης που δολοφονήθηκε το 1989 Θεσπρωτία: Επιστολή του δικηγόρου της οικογένειας της 25χρονης που δολοφονήθηκε το 1989 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.