Προφυλακιστέος ο 48χρονος κατηγορούμενος για την φονική συμπλοκή στην Άνω Μυρσίνη

Προφυλακιστέος ο 48χρονος κατηγορούμενος για την φονική συμπλοκή στην Άνω Μυρσίνη


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 48χρονος κατηγορούμενος για την φονική συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου στην Άνω Μυρσίνη.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια έπειτα την προθεσμία που είχε ζητήσει προκειμένου να απολογηθεί σήμερα για το αιματηρό επεισόδιο που σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος συγχωριανός του αλλά και να τραυματιστεί σοβαρά ο 41χρονος αδερφός του. Και τα δύο θύματα της συμπλοκής τραυματίστηκαν, ο ένας θανάσιμα, από το κυνηγετικό όπλο του κατηγορούμενου. 

N'αναφέρουμε πως τον 48χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 48χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος (προφυλακιστέος) και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές στο Σταυράκι Ιωαννίνων.


Προφυλακιστέος ο 48χρονος κατηγορούμενος για την φονική συμπλοκή στην Άνω Μυρσίνη Προφυλακιστέος ο 48χρονος κατηγορούμενος για την φονική συμπλοκή στην Άνω Μυρσίνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.