Μήνυμα Καχριμάνη σε Ύπατη Αρμοστεία και ΜΚΟ με αφορμή τα 4 ασυνόδευτα παιδιά στην Ηγουμενίτσα

Μήνυμα Καχριμάνη σε Ύπατη Αρμοστεία και ΜΚΟ με αφορμή τα 4 ασυνόδευτα παιδιά στην Ηγουμενίτσα


Μήνυμα προς την Ύπατη Αρμοστεία και τις ΜΚΟ έστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με αφορμή τα τέσσερα ασυνόδευτα παιδιά στην Ηγουμενίτσα αλλά και την κατάσταση στην Αγία Ελένη, ζητώντας να αναλάβουν τις ευθύνες του.

Ωστόσο για μία ακόμη φορά δεν έχει διευκρινιστεί με ποιού ευθύνη δεν πραγματοποιείται εκτενής ιχνηλάτηση στη δομή και δειγματοληψία όπως και με ποιού ευθύνη δεν έχει εκδοθεί απόφαση για την λήψη μέτρων και την επιβολή καραντίνας όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις ανά την χώρα.

Απευθυνόμενος πάντως προς την Ύπατη Αρμοστεία και τις ΜΚΟ ο Περιφερειάρχης είπε: «Τους καλώ να σέβονται αυτή τη δουλειά που κάνουν, αλλά και να σέβονται και όλους εμάς που νοιαζόμαστε για όλους και όχι μόνο για τους μετανάστες. ‘Άμεσα να κάνουν τα πρέποντα, διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να τους καταγγείλω», κατέληξε.
Μήνυμα Καχριμάνη σε Ύπατη Αρμοστεία και ΜΚΟ με αφορμή τα 4 ασυνόδευτα παιδιά στην Ηγουμενίτσα Μήνυμα Καχριμάνη σε Ύπατη Αρμοστεία και ΜΚΟ με αφορμή τα 4 ασυνόδευτα παιδιά στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.