Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας συμμετέχει στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (+ΒΙΝΤΕΟ)

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας συμμετέχει στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το τμήμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου, συμμετέχει στον πανελλήνιο Διαγωνισμό 2020 με θέμα «Από τον Αρχιμήδη στον Da Vinci» με την ομάδα «ΟΔΟΠΟΙΟΙ». Στην ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές: Λώλας Παναγιώτης (Αρχηγός ομάδας), Μιττάκος Λευτέρης (Προγραμματιστής), Σατρατζέμη Μαρίλια (Υπεύθυνη Σκηνικού), Σατρατζέμη Μυρσίνη (Προγραμματιστής), Σκορδά Μελίνα (Κατασκευαστής - Μηχανικός).

Η καθοδήγηση της ομάδας έγινε από τον εκπαιδευτικό Ρομποτικής - STEM κ. Άγγελο Παντελή.

Μετά τις ιδιαίτερες καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μας λόγω της πανδημίας, οι διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξάγονταν τον Μάρτιο σε περιφερειακό και τον Μάιο σε πανελλήνιο επίπεδο αναβλήθηκαν. Έτσι, ο πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για πρώτη φορά θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως. Οι ομάδες αποστέλλουν φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες της έρευνας και ανάπτυξης του έργου τους καθώς και ένα βίντεο παρουσίασης της κατασκευής τους, μέχρι 25/09. Έπειτα. οι 20 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία πανελλαδικά, θα συμμετάσχουν στον τελικό, όπου και θα υπάρξει μία νέα, σύγχρονη εξ αποστάσεως εξέταση. 


Ευχαριστίες
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας κ. Βέρμπη Κωνσταντίνο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση της αίθουσας, όπου και διεξήχθησαν τα μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πέτση – PETSIS Exclusive Home Ideas, για τη δωρεά ξύλινης επιφάνειας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μασούρα Χρήστο - MASOURAS CHRISTOS PHOTOGRAPHER, για την βοήθειά του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών για την στήριξη και την συμπαράστασή τους σε αυτή την προσπάθεια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλό μας κ. Άγγελο Παντελή για τις γνώσεις και τα εφόδια που προσφέρει στα παιδιά μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα παιδιά!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας 


Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας συμμετέχει στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας συμμετέχει στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.