Τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα αποτελεί για την Apollo η Ήπειρος

Τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα αποτελεί για την Apollo η Ήπειρος



Τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα αποτελεί για την Apollo η Ήπειρος. Η Αpollo αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και είναι αυτή που έκανε την αρχή ώστε να αποκτήσει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων θέση στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Στο διάστημα των τελευταίων πέντε ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η εμπορική διευθύντρια της εταιρίας Νina Hornewall, οι τουρίστες που έφερε στην Ήπειρο ξεπερνούν τις πενήντα χιλιάδες.

Σήμερα συνεργάζεται με 70 ξενοδοχεία στην παραλιακή ζώνη αλλά και στα ορεινά.

«Συνεχίζουμε να χτίζουμε στον τουρισμό και θα συνδυάσουμε παραλίες με τα ορεινά μέρη. Το επόμενο βήμα μας είναι να χτίσουμε ένα καινούργιο πελατολόγιο με αθλητές οι οποίοι μπορούν να έρθουν στις άκρες της σεζόν», ανέφερε στις δηλώσεις της ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για την συνεργασία καθώς και τον κ. Ζυγούρη που αντιπροσωπεύει την Apollo στην Ήπειρο.

Για τη νέα τουριστική περίοδο είπε ότι προγραμματίζονται οι ίδιες περίπου πτήσεις με αυτές του 2019 για Ιωάννινα- Πρέβεζα εφόσον βρεθεί λύση για τον κορωνοϊό, προσθέτοντας ότι εκτός από επισκέπτες από Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, θα φέρει Γερμανούς και Άγγλους τουρίστες.
Τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα αποτελεί για την Apollo η Ήπειρος Τον τρίτο μεγαλύτερο προορισμό στην Ελλάδα αποτελεί για την Apollo η Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.