Άδοξο τέλος για την Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας

Άδοξο τέλος για την Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας


Άδοξο ήταν τέλος για την Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Μια εξέλιξη αναμενόμενη από πολλούς, αφού οι εμπνευστές της κίνησης δεν κατάφεραν να πείσουν τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής μας, στην προσπάθειά τους για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Στην 3η Γενική Συνέλευση Πολιτών που πραγματοποίησε η Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Σωτήρης Γιάκης, ανακοίνωσε τη μεταλλαγή του ρόλου της εταιρείας "από διεκδικητή σε ελεγκτή των μελλοντικών δράσεων και διαδικασιών πώλησης, καθώς και της μετέπειτα λειτουργίας του λιμένος υπό τον νέο ΟΛΗΓ" και τη μετατροπή της εταιρείας σε πολιτικό φορέα.


Για την αποτυχία της κίνησης, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Σωτήρης Γιάκης, κατηγόρησε την παντελή απουσία και αδιαφορία, φορέων, Δήμου και Περιφέρειας και της πλειοψηφίας των αιρετών, αφού παρ’ ότι, όλοι οι φορείς κλήθηκαν να συμμετάσχουν δια των εκπροσώπων τους, με ατομική πρόσκληση που εστάλη στον καθένα ξεχωριστά, καθώς και σε όλους τους αιρετούς, ουδείς φορέας και ελάχιστοι αιρετοί παρευρέθηκαν στην δράση της Ε.Λ.ΗΓ.

Δεν μας είπε όμως ο κ. Γιάκης, για ποιο λόγο δεν στάλθηκαν οι αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις προς τους φορείς της περιοχής και για τις δύο πρώτες γενικές συνελεύσεις.

Το να ψάχνουμε εκ των υστέρων εξιλαστήρια θύματα και να κατηγορούμε άλλους για δικές πράξεις ή παραλήψεις, δεν τιμά κανέναν μας.

Άδοξο τέλος για την Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας Άδοξο τέλος για την Εταιρεία Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.