ΟΛΗΓ: Δεν εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές υγείας;

ΟΛΗΓ: Δεν εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές υγείας;



Οι δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας, έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τα διαπιστευτήρια τους με απόλυτα θετικό πρόσημο κατά την μέχρι τώρα διαχείριση της κρίσης της πανδημίας. 

Ειδικά η διαχείριση της λήψης και της αποστολής των δειγμάτων που λαμβάνονται στο νομό, από το νοσοκομείο Φιλιατών.


Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι σχεδόν οι κάτοικοι και επισκέπτες του νομού, εκτός από την διοίκηση του ΟΛΗΓ, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει. 

Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Αθανάσιου Πορφύρη, αν και μπορούσε οι έλεγχοι να γίνουν δωρεάν σε δημόσια δομή,  πραγματοποιήθηκε η ανάθεση της υπηρεσίας εκτέλεσης τεστ µοριακού έλεγχου PRC, για την ανίχνευση του ιού COVID-19 στο προσωπικό και στα µέλη του ∆.Σ. της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. που επιστρέφουν από άδεια, σε ιδιώτη μικροβιολόγο στην Ηγουμενίτσα, έναντι του ποσού των ογδόντα ευρώ (80,00€) ανά τεστ και ως την συµπλήρωση του ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€).

Ίσως οι διοικούντες της ΟΛΗΓ Α.Ε. να γνωρίζουν κάτι περισσότερο που δεν εμπιστεύονται ούτε τις δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, που βρίσκονται μόνιμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
ΟΛΗΓ: Δεν εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές υγείας; ΟΛΗΓ: Δεν εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές υγείας; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.