ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ



Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες, υποχρεούνται αμέσως μετά τον τρύγο και έως 30 Νοεμβρίου 2020, να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.1308/2013, τον κατ’ εξουσιοδότηση Καν.(ΕΕ) 2017/273 καθώς και τον εκτελεστικό Καν.(ΕΕ) 2017/274. 

Οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. (www. minagric.gr). H ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2020 και λήγει στις 30η Νοεμβρίου 2020, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2020. 

Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις τους καταλαμβάνουν λιγότερο από 1 στρέμμα αμπελώνα και το παραγόμενο προϊόν τους προορίζεται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση και δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.