Προς ματαίωση οδεύει ο Λάμποβος

Προς ματαίωση οδεύει ο Λάμποβος


Για δεύτερη φορά στην ιστορία του, προς ακύρωση οδεύει ο Λαάμποβος της Παραμυθιας. Η παλαιότερη εμποροπανήγυρη της Ηπείρου που ξεκίνησε στα τέλη του 1800 ως ατ-μπαζάρ, δεν φαίνεται να πραγματοποιείται, αυτή την φορά λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ η προηγούμενη φορά που είχε ακυρωθεί, ήταν κατά την διάρκεια της κατοχής το 1943, λίγες μέρες μετά την εκτέλεση των 49 Προκρίτων.

Το θέμα αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις, ωστόσο με δεδομένο την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και με τους δήμους όλης της χώρας να προχωρούν σε ακύρωση των εμποροπανηγύρων, θεωρείται σχεδόν σίγουρο η μη πραγματοποίηση του.

Όσον αφορά τους δήμους της Ηπείρου, ήδη οι δήμοι Άρτας και Ζίτσας έχουν προχωρήσει στην ακύρωση, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Φιλιππιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, προσανατολίζεται στην υλοποίηση πενθήμερων εκδηλώσεων σε εξωτερικούς χώρους στα πρότυπα της λευκής νύχτας, από 5 μέχρι 10 Οκτωβρίου, με λαογραφικά, πολιτιστικά αλλα και εμπορικά χαρακτηριστικά.
Προς ματαίωση οδεύει ο Λάμποβος Προς ματαίωση οδεύει ο Λάμποβος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.