Τι συνέβη με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού;

Τι συνέβη με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού;


Με ανακοίνωσή τους πριν 3 ημέρες στο facebook, ο υπεύθυνος των ακαδημιών και το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας του Θεσπρωτού, ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας με τον ερασιτέχνη και πως έχουν έρθει ήδη σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο του Σπάρτακου Γραικοχωρίου.


Το απόγευμα της Κυριακής, η ΠΑΕ Θεσπρωτός, με ανάρτηση στο facebook (η οποία αποσύρθηκε μετά από λίγο), ανακοίνωνε την έναρξη λειτουργίας νέας πρότυπης ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Για να φτάσουμε στο βράδυ της Κυριακής, όπου με κοινή δήλωση της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, έγινε γνωστό πως κατόπιν μεταξύ τους συζητήσεων, έστω και την τελευταία στιγμή, βρέθηκε η “χρυσή τομή” και πως η σχολή ποδοσφαίρου του ΑΣ Θεσπρωτός θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και πριν, υπό την αιγίδα του ερασιτέχνη Θεσπρωτού σε συνεργασία με την ΠΑΕ, με το ίδιο επιτελείο διοικητικό και τεχνικό.


Για το τί ακριβώς συνέβη, θα πρέπει να μας το απαντήσουν, τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο ερασιτέχνης, αφού το όλο ζήτημα προκάλεσε αναστάτωση στους γονείς και στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών.
Τι συνέβη με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού; Τι συνέβη με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Θεσπρωτού; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.