Ηγουμενίτσα: Τη Πέμπτη ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας

Ηγουμενίτσα: Τη Πέμπτη ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας ΝαυτιλίαςΤο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, ο εορτασμός της οποίας έχει καθιερωθεί από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (Ι.Μ.Ο.) για το τρέχον έτος πραγματοποιείται την 24 η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη. Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι: «Βιώσιμη Ναυτιλία για έναν Βιώσιμο Πλανήτη (Sustainable Shipping for a Sustainable Planet)». 

Τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία που θα βρίσκονται στο Λιμένα μας την εν λόγω ημέρα, θα είναι σημαιοστολισμένα και φωταγωγημένα, ενώ στο μέτρο του δυνατού, θα πραγματοποιηθούν διαφωτιστικές ομιλίες στα πληρώματα των πλοίων για το σκοπό του Εορτασμού και για τη συνεισφορά του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στη βελτίωση των επιπέδων ασφαλείας των πλοίων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Ηγουμενίτσα: Τη Πέμπτη ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας Ηγουμενίτσα: Τη Πέμπτη ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.