Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Γιόγιακα για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει με σκοπό τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όπως αυτή δρομολογείται πλέον μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση ακινήτου του Δήμου Ηγουμενίτσας στη θέση Βίγλιζα.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Γιόγιακας από το περασμένο φθινόπωρο είχε διαδοχικές επαφές με την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων Υπουργείων οι οποίες συνέβαλαν αφ' ενός στην επίσπευση των σχετικών νομικών διαδικασιών για την αποδέσμευση και την επιστροφή του ακινήτου στο Δήμο Ηγουμενίτσας, αφ' ετέρου στη συμφωνία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το σχέδιο της μετεγκατάστασης και την ανάληψη χρηματοδότησης του έργου.

Ευελπιστούμε ότι η θετική αυτή εξέλιξη θα έχει την ανάλογη συνέχεια, ώστε το συντομότερο δυνατό η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας να αποκτήσει τη νέα της στέγη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΚΟΣ Βασίλειος



ΖΗΣΗΣ Δημήτριος
Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας στον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.