ΠΕΡΔΙΚΑ - ΔΥΜΟΚΑΣΤΡΟ - ΠΡΑΠΑ ΜΑΛΙ ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας - ΕΟΣΗ

ΠΕΡΔΙΚΑ - ΔΥΜΟΚΑΣΤΡΟ - ΠΡΑΠΑ ΜΑΛΙ ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας - ΕΟΣΗ



Από το παλιό πάρκο αναψυχής της Πέρδικας, κοντά στο Εξωκλήσι του Αη-Θανάση, αρχίζει η πορεία της Κυριακής. Η διαδρομή είναι στο σύνολο δύο ώρες μέσα σε πυκνή βλάστηση. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να διασχίσουμε το Υδατογεφύρι του Αη Θανάση.
Αφήνουμε το πάρκο, μπαίνουμε στα αυτοκίνητά μας και κατευθυνόμαστε προς το αρχαιολογικό χώρο του Δυμοκαστρου. Εδώ θα περιηγηθούμε την αρχαία πόλη με τα εντυπωσιακά τείχη και κτίσματα.
Αφού απολαύσουμε την απεραντοσύνη του Ιονίου, κατηφορίζουμε κατηφορίζουμε σιγά-σιγά για την παραλία Πράπα Μάλι. Η απόσταση για την παραλία με τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά είναι περίπου μία ώρα. δεν είναι οργανωμένη παραλία οπότε όποιος θέλει φέρνει και την ομπρέλα θαλάσσης μαζί του.
Η πορεία μας την Κυριακή 27/9 είναι φυσιολατρική και περιηγητική με ιδιαίτερη προσέγγιση στο θαλάσσιο στοιχείο.
Η μετακίνηση προς το σημείο εκκίνησης της πορείας θα γίνει με ίδια μέσα και ίδια ευθύνη. Συνάντηση 8:00πμ έξω από το Πάνθεον. Για περισσότερες πληροφορίες στον αρχηγό της πορείας Ξανθούλα Τσαμπούκογλου στο 6979220718.
ΠΕΡΔΙΚΑ - ΔΥΜΟΚΑΣΤΡΟ - ΠΡΑΠΑ ΜΑΛΙ ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας - ΕΟΣΗ ΠΕΡΔΙΚΑ - ΔΥΜΟΚΑΣΤΡΟ - ΠΡΑΠΑ ΜΑΛΙ ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας - ΕΟΣΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.