Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής 


Συνελήφθησαν, χθες (12-10-2020) το βράδυ στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής. 

Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμα ένας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση και αντίσταση. 

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Ιωαννίνων, σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας εντοπίστηκαν δύο οικίες που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση ναρκωτικών και συνελήφθησαν οι τρεις κατηγορούμενοι. 


Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν στις παραπάνω οικίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: 
-41- συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (629,3) γραμμαρίων, 
-2- ζυγαριές ακριβείας, 
-3- πτυσσόμενα στιλέτα, 
-11- μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, 
υγρόμετρο – θερμόμετρο, 

· το χρηματικό ποσό των (490) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, 

· ιδιόχειρες σημειώσεις. 

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συγγενικό πρόσωπο, ενός εκ των κατηγορουμένων, εξύβρισε αστυνομικό ενώ επιπλέον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.