Δήμος Σουλίου: Συνεχίζεται το "πάρτυ" αναθέσεων για τα αδέσποτα

Δήμος Σουλίου: Συνεχίζεται το "πάρτυ" αναθέσεων για τα αδέσποτα

Σε νέα απευθείας ανάθεση, με απόφαση του δημάρχου κ. Καραγιάννη την 12η Οκτωβρίου, προχώρησε ο Δήμος Σουλίου, για την προμήθεια διαφόρων ειδών για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, ύψους 4.017,60€.

Την πρακτική που ακολουθεί ο δήμος Σουλίου στο συγκεκριμένο θέμα, την είχαμε πρωτοαναδείξει με δημοσίευμά μας, στις 14 Ιουλίου 2020.

Από την ανάληψη της διοίκησης του δήμου Σουλίου από την σημερινή δημοτική αρχή, μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2020, είχαν δαπανηθεί συνολικά 19.345,86€, μέσω 5 απευθείας αναθέσεων, σε δύο μόνο προμηθευτές, χωρίς να έχει προηγηθεί δημόσια πρόσκληση για κατάθεση προσφορών.

Εάν προσθέσουμε και τα 4.017,60€, τα οποία και πάλι δόθηκαν στον ίδιο προμηθευτή, το συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί για μικροαντικείμενα για τα αδέσποτα του Δήμου Σουλίου, ανέρχεται στα 23,363,46€.

Αξίζει να τονίσουμε πως το ποσό των 23,363,46€ αφορά καθαρά και μόνο την προμήθεια ειδών περίθαλψης και όχι το πρόγραμμα στείρωσης ή την αγορά τροφών, αφού ο δήμος Σουλίου δεν διαθέτει καταφύγιο, ούτε προχωράει σε στειρώσεις των αδέσποτων ζώων.

Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα τα πρωτόκολλα παραλαβής των αντικειμένων και τον αριθμό των αδέσποτων που περιθάλπει ο δήμος, καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια, χωρίς ποτέ να λάβουμε τα στοιχεία, όπως μας είχε διαβεβαιώσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Στεφάνου, αλλά και ο δήμαρχος κ. Καραγιάννης και όπως έχουν υποχρέωση.

Γιατί τέτοια σιωπή κύριοι;

Τι σας κρατάει και δεν προχωράτε σε επίσημη ενημέρωση, όχι μόνο των μέσων μας, αλλά κυρίως των φορολογούμενων κατοίκων του Δήμου Σουλίου, των οποίων χρήματα διαχειρίζεστε; 

Δήμος Σουλίου: Συνεχίζεται το "πάρτυ" αναθέσεων για τα αδέσποτα Δήμος Σουλίου: Συνεχίζεται το "πάρτυ" αναθέσεων για τα αδέσποτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.