Ο Παναγιώτης Μάργαρης για μία μοναδική βραδιά στην Ηγουμενίτσα

Ο Παναγιώτης Μάργαρης για μία μοναδική βραδιά στην Ηγουμενίτσα



Ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης, βραβευμένος από την UNESCO για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό. Σπούδασε κλασική κιθάρα και ανώτατα θεωρητικά.

Τον Ιούνιο του 2000 του απονεμήθηκε το δίπλωμα κλασικής κιθάρας με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο εξαιρετικής επίδοσης. Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε συναυλίες το 1990 και από τότε έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει περίπου 1700 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αφρική.

Έχει ηχογραφήσει 16 προσωπικά άλμπουμ, τα περισσότερα εκ των οποίων έφτασαν στο top10 των επίσημων Ελληνικών charts της IFPI. Το άλμπουμ "Πρελούδιο στον έρωτα" κατέκτησε την κορυφή, φτάνοντας τον Φεβρουάριο του 2020 στην πρώτη θέση των πωλήσεων της Ελλάδας.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Μίκης Θεοδωράκης, Al Di Meola, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάνος Ελευθερίου, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Λεοντής, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Στις 17 Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα, σε μία συναυλία με φυσικό ήχο και υπό το φως των κεριών, θα γίνει παρουσίαση του νέου του άλμπουμ «Πρελούδιο στον Έρωτα». 



Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. 
Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.

Επιπλέον ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 
Προσέλευση 20:00
Ώρα έναρξης 20:30 
Αίθουσα εκδηλώσεων Seleykos Palace
Τηλέφωνο για κρατήσεις και πληροφορίες 690 7681389
Είσοδος: 20 ευρώ
* Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις
Χορηγός επικοινωνίας: thespro.gr


Ο Παναγιώτης Μάργαρης για μία μοναδική βραδιά στην Ηγουμενίτσα Ο Παναγιώτης Μάργαρης για μία μοναδική βραδιά στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.