https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Προς εκμίσθωση το κυλικείο στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας

Προς εκμίσθωση το κυλικείο στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας


 
Το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση, για δέκα έτη (10), χώρου είκοσι οκτώ κόμμα εξήντα τριών(28,63) ) τετραγωνικών μέτρων περίπου, στο ισόγειο του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ( Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας- Νέο Λιμάνι Ηγουμενίτσας), για τη λειτουργία κυλικείου, με τιμή εκκίνησης για τον καθορισμό του μηνιαίου μισθώματος το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250€), πλέον των νόμιμων κρατήσεων (χαρτόσημο και Ο.Γ.Α. χαρτοσήμου), οι οποίες βαρύνουν το μισθωτή. 

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 26η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ., στο γραφείο του Προέδρου Πρωτοδικών Θεσπρωτίας (2ος όροφος) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας , ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. 

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέτουν τις προσφορές τους μέχρι και την 25η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στον 2ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, Τ.Κ. 46100). 
Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. 

Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας , κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα, από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., (2ος όροφος), τηλ. 2665-0-22190, 2665-0-29587. 

Προς εκμίσθωση το κυλικείο στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας Προς εκμίσθωση το κυλικείο στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.