https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια

Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόριαΟ υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε μαζί με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος στην κυβερνητική ιστοσελίδα covid19.gov.gr.

Ο χάρτης περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1 - Ετοιμότητας, Επίπεδο 2 - Επιτήρησης, Επίπεδο 3 - Αυξημένης Επιτήρησης και Επίπεδο 4 - Αυξημένου Κινδύνου).

Η Θεσπρωτία βρίσκεται στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας).

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως μεταξύ άλλων μέτρων, τα κέντρα διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, μπαρ, μουσικές σκηνές και εστιατόρια (εξαιρείται Take away – delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ), θα εξυπηρετούν μόνο όσους πελάτες είναι καθήμενοι σε τραπέζια, ενώ θα κλείνουν στη 1 τα ξημερώματα

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας στο προσωπικό των παραπάνω καταστημάτων.

Όσο αφορά τις μάσκες, είναι υποχρεωτικές σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους με συγχρωτισμό.

Επιτρέπονται συναθροίσεις, μέχρι 100 ατόμων, υποχρεωτικά με μάσκες, ενώ θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μ.

Για τους χώρους λατρείας προβλέπεται 1 άτομο ανά 5 τ.μ. και έως 200 άτομα, καθήμενοι και υποχρεωτικά με μάσκα.
Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια Θεσπρωτία: Τί ισχύει από Δευτέρα για μάσκες και ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.