Στη μάχη με την πανδημία μπαίνουν τα Κέντρα Υγείας Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς

Στη μάχη με την πανδημία μπαίνουν τα Κέντρα Υγείας Ηγουμενίτσας και ΠαραμυθιάςΣτη μάχη με τον κορωνοϊό μπαίνει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Η λειτουργία των Κέντρων Υγείας επεκτείνεται έτσι ώστε να μπορούν να χειριστούν και περιστατικά ασθενών με συμπτωματολογία Covid.

Όσοι πολίτες έχουν συμπτωματολογία συμβατή με λοίμωξη από κορωνοϊό, θα πρέπει να απευθύνονται στα Κέντρα Υγείας μόνο κατόπιν ραντεβού. Είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ραντεβού, όπου υπάρχει πλέον ένδειξη για ιατρείο Covid, είτε με τους 5ψηφιους αριθμούς όπως ισχύει μέχρι σήμερα, είτε επικοινωνώντας απευθείας με το Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με την λίστα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας τα Κέντρα Υγείας της Ηπείρου που μπαίνουν στη μάχη είναι τα ακόλουθα:
Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας σε 24ωρο
Κέντρο Υγείας Άρτας από επτά το πρωί ως τις επτά το απόγευμα
Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων από τις επτά το πρωί μέχρι τρεις το μεσημέρι
Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς 24ωρο
Κέντρο Υγείας Πρέβεζας από επτά το πρωί μέχρι τρεις το μεσημέρι
Στη μάχη με την πανδημία μπαίνουν τα Κέντρα Υγείας Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς Στη μάχη με την πανδημία μπαίνουν τα Κέντρα Υγείας Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.