Δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών στη Δ.Κ. Φιλιατών

Δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών στη Δ.Κ. Φιλιατών 



Με απόφαση του Δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά, ανατέθηκε το έργο με τίτλο: " Κατεπείγουσα ανάγκη για τη δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών στη Δ.Κ. Φιλιατών", λόγω εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για την άμεση δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών με την διαδικασία του κατεπείγοντος", στον Θ. Ν., έναντι του ποσού 5.438,75 € χωρίς ΦΠΑ (6.744,05 € με ΦΠΑ). 

Καταρχήν θα έπρεπε ο Δήμαρχος Φιλιατών να γνωρίζει, διανύοντας τον 6ο χρόνο στα ηνία του Δήμου, πως η ανάγκη ύπαρξης χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών, δεν είναι κατεπείγουσα.

Κάθε χρόνο οι Δήμοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της διαχείρισης των ογκωδών υλικών. Δεν περιμένουν το τέλος της χρονιάς, για να χαρακτηρίσουν κατεπείγουσα την ανάγκη, ώστε να δικαιολογείται η απευθείας ανάθεση.

Με αφορμή τη δημιουργία του χώρου εναπόθεσης ογκωδών υλικών, η Δημοτική Αρχή Φιλιατών, θα πρέπει να μας ενημερώσει για την ακριβή θέση δημιουργίας του, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών, όπως επίσης να δώσει στη δημοσιότητα και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Και θα πρέπει να απαντήσει επίσης, για το που πηγαίναν έως τώρα τα ογκώδη υλικά. Μεταφέρονταν σε αδειοδοτημένο χώρο ή πετιούνταν ... όπου δεν βλέπει η πεθερά;
Δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών στη Δ.Κ. Φιλιατών Δημιουργία χώρου προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών υλικών στη Δ.Κ. Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.