Ηγουμενίτσα: Εξαπατούν επαγγελματίες χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδήμαρχου

Ηγουμενίτσα: Εξαπατούν επαγγελματίες χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδήμαρχου



Τη γνωστή μέθοδο εξαπάτησης χρησιμοποίησαν την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι στην Ηγουμενίτσα, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος καλεί σε επαγγελματίες της πόλης εκ μέρους του αντιδημάρχου οικονομικών, για δήθεν παραγγελία προϊόντων για τις ανάγκες του δήμου Ηγουμενίτσας.
Άμεσα στέλνουν στον επαγγελματία το καταθετήριο, στο οποίο όμως έχουν κάνει "λάθος" και έχουν καταθέσει μεγαλύτερο ποσό, ζητώντας πίσω τη διαφορά από τον επαγγελματία.
Την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν και εξαπάτησαν δύο επαγγελματίες. αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.
Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, ο δήμος Ηγουμενίτσας εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο ζητάει την αυξημένη προσοχή των επαγγελματιών:

Προσοχή στις περιπτώσεις επιτηδείων με σκοπό την εξαπάτηση συνδημοτών 
Με αφορμή επανειλημμένα περιστατικά εξαπάτησης τοπικών επιχειρήσεων και προς αποφυγή περιπτώσεων παραπλάνησης, εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή των συνδημοτών μας, ώστε να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους. 
Για μία ακόμη φορά διευκρινίζουμε πως οι οικονομικές συναλλαγές με τον Δήμο Ηγουμενίτσας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ρητές διατάξεις του νόμου και αποκλειστικά και μόνο από τις αρμόδιες υπηρεσίες που λειτουργούν εντός του Δημαρχείου. 
Σε περίπτωση απόπειρας απάτης, καλούμε τους συνδημότες μας να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
Ηγουμενίτσα: Εξαπατούν επαγγελματίες χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδήμαρχου Ηγουμενίτσα: Εξαπατούν επαγγελματίες χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδήμαρχου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.