Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια - Μεταβείτε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια - Μεταβείτε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση




Τέλος στα χειρόγραφα τιμολόγια βάζει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ ξεκίνησε πιλοτικά η ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – MyDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά. 

Μεταβείτε από τα χαρτιά,
στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Απαλλαγείτε από μπλοκάκια και χειρόγραφες ενέργειες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας.

myData

Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και αποστείλτε τα αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το SoftOne και Prosvasis GO. Το SoftOne και Prosvasis GO, ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα, βοηθώντας σας να ανταπεξέρχεστε με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.
Δημιουργήστε τιμολόγια
βάσει των δικών σας αναγκών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την εμφάνιση των τιμολογίων σας. Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα θέματα του SoftOne και Prosvasis GO, προσθέστε το λογότυπό σας, προσαρμόστε χρώματα και γραμματοσειρές, για να φτιάξετε το τιμολόγιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σας επιχείρηση.

Εκδώστε τα τιμολόγιά σας σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε άμεσα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής και Αποδείξεις Λιανικής. Εισάγετε απλά το είδος ή την υπηρεσία και τον πελάτη και αφήστε τα υπόλοιπα στο SoftOne και Prosvasis GO. Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα όλα τα πεδία του τιμολογίου, εφαρμόζοντας τα στοιχεία του πελάτη, τιμές και εκπτώσεις, τρόπους πληρωμής, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.
Αποστείλετε online
τα τιμολόγιά σας

Ολοκληρώσατε επιτυχώς μία πώληση; Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκδώστε το τιμολόγιο μέσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σας, επιταχύνοντας σημαντικά την είσπραξή του.
Βρείτε οποιοδήποτε
τιμολόγιο θέλετε

Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας φακέλους και σωρούς εγγράφων. Με το SoftOne και Prosvasis GO, όλα τα τιμολόγια των πελάτων σας είναι συγκεντρωμένα σε μία online εφαρμογή για να μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα σε όποιο επιθυμείτε, ακόμη και όταν είστε καθοδόν για μία συνάντηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας 
Τηλ. 6944504920 & 2665027985

Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA – Λύση myDATA για όλους

Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια - Μεταβείτε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση Τέλος εποχής για τα χειρόγραφα τιμολόγια - Μεταβείτε στην ηλεκτρονική τιμολόγηση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.