Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο

Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο



Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εχθές οκτώ (8) Ιανουαρίου 2021 με μοναδικό θέμα :
" Λήψη απόφασης για τους είκοσι έξι (26) εργαζόμενους του ΠΑΚΚΠΟ στους παιδικούς σταθμούς ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες"
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι δεκατρείς (13) υπέρ των εργαζομένων και δεκατρείς (13) κατά των εργαζομένων. 
Με αποτέλεσμα να κριθεί με την ψήφο του Προέδρου κυρίου Μαρτίνη Δόνατου.
Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε προς συζήτηση με την συλλογή υπογραφών σύσσωμης της αντιπολίτευση και του κυρίου Δημάκου Δημήτρη από την πλευρά της πλειοψηφίας.
Θέλω να επισημάνω τα παρακάτω:
1) Το αίτημα των εργαζομένων ήταν, είναι και θα παραμείνει δίκαιο για την διεκδίκηση τους για μόνιμη και σταθερή εργασία. 
2) Η Δημοτική Αρχή δεν υιοθέτησε το αίτημα των εργαζομένων χωρίς να γίνει πειστική στους ίδιους και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 
3) Οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν πάνω από μια δεκαετία που εργάζονται στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 
4) Η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ κάποια στιγμή θα σταματήσει όπως π.χ. έγινε και με το πρόγραμμα " Βοήθειας στο Σπίτι" θα έχει ως αποτέλεσμα την συγχώνευση αρκετών παιδικών σταθμών ή ακόμα και το κλείσιμο μερικών από αυτούς για το λόγο ότι δεν θα υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός εργαζομένων που προβλέπει ο Νομοθέτης. 
5) Η Δημοτική Αρχή στερεί το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικήσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων την μονιμοποίηση τους. 
6) Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πολιτικές και όχι όπως ειπώθηκε τόσο απο τον Δήμαρχο και αρκετούς συμβούλους του για Διοικητικές, Οικονομικές και Νομικές. 
7) Δεν θα χρεωκοπήσει ποτέ ο Δήμος Ηγουμενίτσας από την πρόσληψη είκοσι έξι (26) εργαζόμενων όπως ακούστηκε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γκόλια.
Τέλος θέλω να καταγγείλω το θέμα παρουσίασης της τηλεδιάσκεψης :
α) Να μας κλείνουν τα μικρόφωνα.
β) Να παίρνουν τηλέφωνο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα της ψηφοφορίας διότι είχαν καλή σύνδεση και να ψηφίζουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην γίνεται δεκτή.
γ) Να φαίνεται στην οθόνη μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου να μην έχει ήχο ( προφανώς του έκλεισε κάποιος) και να μην γίνεται δεκτή η ψήφος του. 
δ) Να εκφωνεί ο Πρόεδρος το όνομα τριών Δημοτικών Συμβούλων από την παράταξη του Δημάρχου και να ακούγεται η φωνή τους χωρίς να υπάρχει εικόνα αυτών από την αρχή της συνεδρίασης μέχρι και το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνονται δεκτές αυτών οι ψήφοι. 
Κλείνω με την παρακάτω καταγγελία:
Καταγγέλλω και αμφισβητώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αυτού του θέματος για παραπλάνηση και μεθόδευση του αποτελέσματος. 
ΥΓ. Ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου μας ενημέρωσε πριν ξεκινήσει η ημερήσια διάταξη ότι δεν υπάρχει Καλή σύνδεση του προγράμματος μετάδοσης της συνεδρίασης. 
Το αναφέρω μήπως τελικά μας προετοίμαζαν για το τη θα ακολουθήσει.
Γιάννης Γόγολος
Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο Σοβαρές καταγγελίες Γόγολου για αλλοίωση ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.