Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)

 Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την αποχώρηση των Τοπικών Συμβούλων και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας κ. Μώκου, πλήθος συγκεντρωμένων επαγγελματιών και εργαζομένων στην Πέρδικα. 

Η επεισοδιακή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο με τις 11 το πρωί της Παρασκευής με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Τσουμάνη να συνομιλεί αρχικά σε φιλικό κλίμα με τους συγκεντρωμένους και στη συνέχεια να εισέρχεται στην αίθουσα για ενημέρωση. 

Η αντιπολίτευση ζήτησε την παρουσία εκπροσώπου των συγκεντρωμένων κατι που αρνήθηκε ο Πρόεδρος λέγοντας ότι αυτός και μόνο επιλέγει ποιός θα παραστεί και ποιός όχι. 

Στη συνέχεια, η αντιπολίτευση αποχώρησε καταγγέλλοντας τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του Προέδρου, ο οποίος καλούσε σε συνεδρίαση με παραπλανητικό τίτλο, δεν επιτρέπει την τηλεδιάσκεψη για να μπορέσει να παρακολουθήσει και το χωριό και δεν είχε αποστείλει το φάκελο του προς συζήτηση θέματος. 

Η αντιπρόεδρος κα Δούκα μετα απο περίπου μισή ώρα απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους από το παράθυρο και τους ζήτησε να παραστεί αντιπροσωπεία. 

Έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών τόσο ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ως σύνολο αλλά και της αυταρχικότητας που ακολουθούν. 

Οι παρευρισκόμενοι αρνήθηκαν να παραστούν θεωρώντας πως έτσι νομιμοποιούν μια παράνομη διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί ξανά παραπλανητικά όπως η δήθεν διαβούλευση και εξέφρασαν την θέση πως αν επιθυμούσαν να ακουστεί η φωνή τους θα μπορούσαν να κάνουν τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη. 

Σε ένα παιχνίδι γάτας με ποντίκι οι τοπικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης έριχναν κλεφτές ματιές πίσω από τις κουρτίνες του κτιρίου θεωρώντας πως το πλήθος θα αποχωρήσει, πράγμα που δεν συνέβη. 

Τουναντίων εκείνοι επιχείρησαν Ηρωική έξοδο προς διαφορετικές κατευθύνσεις δεχόμενοι τα πυρά σύσσωμων των παρευρισκομένων οι οποίοι τους χειροκροτούσαν ειρωνικά κατηγορώντας τους για μεροληπτισμό, άγνοια, εκδικητικότητα και ξεροκεφαλιά.

Κείμενο της Επιτροπής Επαγγελματιών Πέρδικας


Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ)  Συνεχίζουν οι αντιδράσεις στην Πέρδικα για το σχέδιο ανάπλασης - Ένταση στη συνεδρίαση της Τ.Κ. (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.