ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΤΩΝ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΤΩΝΜε την με αριθμό 128/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών (ΑΔΑ: 90ΟΘΩΗΦ-ΦΜΒ), ο Δήμος Φιλιατών προχωράει σε μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμό προς της τρίτεκνες οικογένειες σε ποσοστό 50% με εισοδηματικά κριτήρια.

Αναλυτικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον σύνδεσμο: https://filiates.gr

Η παρούσα απόφαση καθώς και η απόφαση 171/2019 του Δήμου Σουλίου έρχονται ως αποτέλεσμα επιστολών που είχε αποστείλει ο Σύλλογός Τριτέκνων μας προς τις Δημοτικές Αρχές.

Ως Δ.Σ. ελπίζουμε στην μελλοντική αναθεώρηση (προς το ευνοϊκότερο) για τα εισοδηματικά κριτήρια που έβαλε ο Δήμος Φιλιατών στην παραπάνω απόφαση. 

Πλέον αναμένουμε και την απάντηση και από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στη με αριθμ. Πρωτ. 42/2020 επιστολή του Συλλόγου μας προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΤΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες