Αναβρασμός στα ΕΛΤΑ Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας για την μείωση του προσωπικού

Αναβρασμός στα ΕΛΤΑ Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας για την μείωση του προσωπικού



Έντονες αντιδράσεις στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας άλλα και στην τοπική κοινωνία, έχει προκαλέσει ομόφωνη απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για μείωση του προσωπικού.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Θεσπρωτίας, η μείωση του προσωπικού γίνεται με πρόσχημα την εξυγίανση της επιχείρησης και δηλώνουν αντίθετη με την προοπτική αυτή, επειδή το σχέδιο είναι αναποτελεσματικό και οδηγεί τους διανομείς σε εξόντωση και ρήξη με την κοινωνία

η εφαρμογή του σχεδίου ειναι αδύνατη και σε βάρος των εργαζομένων και των πολιτών. Τονίζουν πως οικισμοί που έχουν ενοποιηθεί, όπως πχ η Γλυκή με την Ποταμιά, εξυπηρετούνται ως αστικά δρομολόγια και τώρα υπολογίζονται ως αγροτικά.

Χαρακτηριστικό ειναι πως στα ΕΛΤΑ Παραμυθιάς, σε περίπτωσή εφαρμογής του σχεδίου, 26 χωριά θα εξυπηρετούνται με μολις έναν διανομέα. Ο σύλλογος εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Θεσπρωτίας καταγγέλλει αυτή την απόφαση και ζητάει την επανεξέταση του ζητήματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το paramythia-online.gr, το θέμα θα έρθει σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου, με σκοπό την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.
Αναβρασμός στα ΕΛΤΑ Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας για την μείωση του προσωπικού Αναβρασμός στα ΕΛΤΑ Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας για την μείωση του προσωπικού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.