Το Επιμελητήριο ευχαριστεί την ΟΛΗΓ ΑΕ.

Το Επιμελητήριο ευχαριστεί την ΟΛΗΓ ΑΕ. 



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας λαμβάνοντας γνώση της απόφασης του ΟΛΗΓ ΑΕ για την μείωση του οικονομικού ανταλλάγματος κατά 40% για τα καταστήματα και 40% για τις ετήσιες παραχωρήσεις τραπεζοκαθισμάτων - ομπρελών σκίασης, για τους μήνες Ιούνιο έως Δεκέμβριο 2020, για τις επιχειρήσεις που εμπίπτουν στους ΚΑΔ των πληττόμενων επιχειρήσεων, δηλώνει την απόλυτη ικανοποίηση του, και ευχαριστεί θερμά για την στήριξη που παρέχεται με αυτή την απόφαση στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα. 
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ως εκπρόσωπος της επιχειρηματικής κοινότητας, πέραν των οφειλόμενων ευχαριστιών προς τον ΟΛΗΓ ΑΕ, απευθύνει παράλληλα και αίτημα υιοθέτησης ανάλογων μέτρων στήριξης και για την νέα τουριστική περίοδο, καθώς οι επιπτώσεις της πανδημίας δυστυχώς συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να πλήττουν την επιχειρηματικότητα για σημαντικό διάστημα και αυτό το χρόνο. 

Εκ της Διοικήσεως 
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
Το Επιμελητήριο ευχαριστεί την ΟΛΗΓ ΑΕ. Το Επιμελητήριο ευχαριστεί την ΟΛΗΓ ΑΕ. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.