https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο την Παρασκευή στην Παραμυθιά

Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο την Παρασκευή στην ΠαραμυθιάΟ Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, πάνω από το Στάδιο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς από τις 09:00 π.μ έως τις 16:00 μ.μ.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο εξέτασης ΜΟΝΟ με το όχημά τους (αυτοκίνητο, μηχανάκι), φορώντας τη μάσκα τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα πλέον του οδηγού, εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

ΔΕΝ θα διενεργηθούν test σε ΠΕΖΟΥΣ.

*Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η δράση θα αναβληθεί και θα προγραμματιστεί εκ νέου.
Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο την Παρασκευή στην Παραμυθιά Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο την Παρασκευή στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.