Δύο αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας στο εικονικό κοινόβιο για 40 αθλητές κάτω των 19

Δύο αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας στο εικονικό κοινόβιο για 40 αθλητές κάτω των 19



Εικονικό προπονητικό κοινόβιο, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της πανδημίας ,με την συμμετοχή 40 αθλητών κι αθλητριών από όλη την Ελλάδα ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου με διάρκεια ως τις 28 Μαρτίου.

Η επιλογή των συγκεκριμένων αθλητών-τριών ηλικίας κάτω των 19 έγινε με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών αποτελεσμάτων του περασμένου Φεβρουαρίου.

Οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί και το απόγευμα και τους αθλητές θα παρακολουθούν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε , η συντονίστρια των προγραμμάτων ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Τζανίνης ενώ παρών θα είναι για κάθε ενδεχόμενο και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Δρ Γιάννης Χριστογιάννης.

Στη λίστα των 40 αθλητών που έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν το κοινόβιο συμπεριλαμβάνονται  και δύο αθλήτριες του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα η Καρβούνη Έλσα και η Φίλιου Αθηνά.
Δύο αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας στο εικονικό κοινόβιο για 40 αθλητές κάτω των 19 Δύο αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας στο εικονικό κοινόβιο για 40 αθλητές κάτω των 19 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.