https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Επιτέλους "Ανάσταση", ήρθε το internet

Επιτέλους "Ανάσταση", ήρθε το internetΕπιτέλους "Ανάσταση”, από τις 28-02-2021 ήρθε το internet στις Κοινότητες Γεροπλατάνου (Δήμου Ηγουμενίτσας), Πηγαδουλίων, Αετού, Κοκκινιάς, Αχλαδέας και Παλαιοκκλησίου (Δήμου Φιλιατών).

Οι πρόεδροι Γεροπλατάνου και Πηγαδουλίων σας ενημερώνουμε ότι από τις πρώτες συνδέσεις που πραγματοποιήθηκαν ως τώρα, στα Πηγαδούλια με adsl-24mbps η ταχύτητα είναι ακριβώς 24mbps, ενώ ενημερωθήκαμε από τον πάροχο (ΟΤΕ) ότι αναλόγως την απόσταση από το «καφαο» υπάρχει η δυνατότητα για σύνδεση νdsl έως 100 mbps, ενώ στο Γεροπλάτανο στην πρώτη σύνδεση που πραγματοποιήθηκε, η ταχύτητα κυμαίνεται μεταξύ 14 και 17mbps.

Η ενημέρωση από τον ΟΤΕ για τις υπόλοιπες Κοινότητες είναι ότι αναμένεται η πραγματοποίηση της πρώτης σύνδεσης για την εξακρίβωση της διαθέσιμης ταχύτητας, με τα 24mbps να θεωρούνται σχεδόν δεδομένα σε όλα τα σημεία. 

Σας ευχόμαστε καλή “Ανάσταση”.Επιτέλους "Ανάσταση", ήρθε το internet Επιτέλους "Ανάσταση", ήρθε το internet Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.