Εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ

Εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ



Σαν κεραυνός έπεσε στον κύκλο των μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η απόφαση της προέδρου του ΠΑΚΠΠΟ, να μεταφέρει τον αρχιμουσικό της, από τα διαδικτυακά μαθήματα που έκανε σε δεκάδες μικρούς μαθητές, και να τον μεταφέρει ως μετρητή θερμοκρασίας στους επισκέπτες στην είσοδο του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας.

Το παραπάνω γεγονός ανακοίνωσε με λύπη στους μικρούς μαθητές, ο ίδιος ο αρχιμουσικός κ. Κώστας Τζάνης.

Θα έπρεπε να γνωρίζει η κα Ζεϊμπέκογλου, πως η δημοτική αρχή του κ. Λώλου, έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να αναγεννήσει τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας, την οποία είχε κυριολεκτικά διαλύσει η δημοτική αρχή Κάτσινου.

Βέβαια η ίδια, όταν δόθηκε η μάχη για να διασωθεί η ιστορική Φιλαρμονική, άνηκε σε άλλον πολιτικό χώρο. Στον ίδιο μάλλον που άνηκε και ο τέως Δήμαρχος και ίσως να μπερδεύτηκε και να θέλησε να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε, μετά από τις απαραίτητες παρεμβάσεις στον ίδιο τον δήμαρχο κ. Λώλο, ο οποίος έδωσε εντολή στην υφισταμένη του να ανακαλέσει την απόφασή της.


Παρόλα αυτά, η κίνηση της προέδρου του ΠΑΚΠΠΟ, αφήνει έκθετο τον κ. Λώλο στα μάτια δεκάδων παιδιών και των γονιών της, αφού σαν πολιτικός προϊστάμενος έχει την ευθύνη των επιλογών του, στις θέσεις διοίκησης.  




Εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ Εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 12, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.