Συνάντηση Λώλου - Πλακιωτάκη σήμερα, για τη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας

Συνάντηση Λώλου - Πλακιωτάκη σήμερα, για τη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας



Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος.

Η συνάντηση έχει ως κύριο θέμα την παραχώρηση της λεγόμενης χερσαίας ζώνης από τον ΟΛΗΓ, στην κυριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το ραντεβού έρχεται σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ, της ΟΛΗΓ Α.Ε. και του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Στην οποία τηλεδιάσκεψη αναζητήθηκε η νομική οδός, που θα επιτρέψει την άμεση παραχώρηση της χερσαίας ζώνης προς το Δήμο Ηγουμενίτσας.


Παρά τις υποσχέσεις του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη πως θα ικανοποιήσει τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ εμφανίστηκαν αδιάλλακτοι τονίζοντας πως η όποια αλλαγή στην απόφαση του 2017, θα δημιουργούσε πρόβλημα στην διαγωνιστική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Ελπίζουμε στη σημερινή συνάντηση του δημάρχου με τον Υπουργό Ναυτιλίας, να βρεθεί η χρυσή τομή και να τηρηθούν οι πολιτικές υποσχέσεις, στα δίκαια και λογικά αιτήματα της δημοτικής αρχής αλλά και της Θεσπρωτικής κοινωνίας.

Κάτι που πρέπει να απαιτήσει ο κυβερνητικός βουλευτής κ. Γιόγιακας, ο οποίος θα είναι παρών στη συνάντηση.
Συνάντηση Λώλου - Πλακιωτάκη σήμερα, για τη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας Συνάντηση Λώλου - Πλακιωτάκη σήμερα, για τη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.