https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Απαγόρευση απόπλου πλοίου στην Ηγουμενίτσα

Απαγόρευση απόπλου πλοίου στην ΗγουμενίτσαΕνημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ'' Ν.Π. 11173, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης του πλοίου στον οικείο λιμένα για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα Κέρκυρας με προορισμό το λιμένα Ηγουμενίτσας, παρουσιάστηκε βλάβη του ελικοπηδαλίου Νο3.
Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμένα Ηγουμενίτσας, επέβαιναν 46 επιβάτες, 20 Ε.Ι.Χ. οχήματα και 10 Φ/Γ, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ'' κατόπιν ελέγχου από κλιμάκιο ΤΚΕΠ της οικείας Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσης της εν λόγω βλάβης, μέχρι την αποκατάσταση βλάβης και προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, καθώς και διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης από το ανωτέρω ΤΚΕΠ.
Απαγόρευση απόπλου πλοίου στην Ηγουμενίτσα Απαγόρευση απόπλου πλοίου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.