https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Συνεχίζονται οι εργασίες του ποδηλατόδρομου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Συνεχίζονται οι εργασίες του ποδηλατόδρομου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας


Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της Κτηματικής Υπηρεσίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, να σταματήσουν τις εργασίες επέκτασης του ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου, προς την παραλία της Δρεπάνου.

Το πρωί της Δευτέρας, παρουσία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, επανεκκίνησαν οι εργασίες, οι οποίες είχαν σταματήσει την περασμένη Τετάρτη, μετά από καταγγελία της Κτηματικής Υπηρεσίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Η δικαιολογία που προέβαλαν, ΟΛΗΓ και Κτηματική, είναι πως ο δρόμος που οδηγεί στο Δρέπανο και τον οποίο χρησιμοποιούμε εδώ και 5 περίπου δεκαετίες, είναι παράνομος.

Οι καταγγελίες και η προσπάθεια σταματήματος των εργασιών, είχαν προκαλέσει την ΟΜΟΦΩΝΗ αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας, αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.

Ελπίζουμε όλες οι πλευρές να φερθούν λογικά, υπερασπιζόμενοι το συμφέρον των πολιτών, οι οποίοι ανυπομονούν να ολοκληρωθεί το έργο, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, κατοίκων και επισκεπτών.
Συνεχίζονται οι εργασίες του ποδηλατόδρομου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Συνεχίζονται οι εργασίες του ποδηλατόδρομου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.