Μιχελάκης | “Αν μου αποδείξετε παρατυπίες στις μονάδες βιομάζας, σταματάει το έργο αμέσως”

Μιχελάκης | “Αν μου αποδείξετε παρατυπίες στις μονάδες βιομάζας, σταματάει το έργο αμέσως”


Στον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νικόλας Κάτσιος, Νίκος Αθανασίου, Νίκος Γώγος και Ηλίας Κουτσής, η πρόεδρος της κοινότητας Γαρδικίου Δώρα Σιόλου καθώς και 2 μέλη από την επιτροπή αγώνα, σε συνέχεια της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τις μονάδες ενέργειας με βιομάζα.

Η επιτροπή ενημέρωσε τον Βασίλη Μιχελάκη για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποια προβλέπει η σύσταση ομάδα εργασίας με ειδικούς πραγματογνώμονες, η εξοιοδότηση για ενέργειες προς κάθε διοικητική και δικαστική αρχή καθώς και η εγγραφή ποσού 10.000€ για τις ανάγκες που θα προκύψουν σχετικά με την ανάθεση – διερεύνηση των αδειοδοτήσεων από τους πραγματογνώμονες.

Μεταξύ άλλων zήτησαν ενημέρωση για το πόσες συνολικά επενδύσεις έχουν αιτηθεί ή αδειοδοτηθεί στα χωρικά όρια του δήμου Σουλίου, ενημέρωσαν πως θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με την συμμετοχή των κατοίκων των χωριών, σημειώνοντας τις διαφωνίες τους με τiς 2 επενδύσεις.

Μεταξύ άλλων ο συντονιστής αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία στο πλαίσιο του ελέγχου των εργασιών που να αποδεικνύουν παρατυπίες σε σχέση με τις άδειες, σημειώνοντας πως αν υπάρχουν, το έργο θα σταματήσει.
Μιχελάκης | “Αν μου αποδείξετε παρατυπίες στις μονάδες βιομάζας, σταματάει το έργο αμέσως” Μιχελάκης | “Αν μου αποδείξετε παρατυπίες στις μονάδες βιομάζας, σταματάει το έργο αμέσως” Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.