Έδωσαν ανάθεση για ένα έργο, δύο φορές, στο ίδιο πρόσωπο;

Έδωσαν ανάθεση για ένα έργο, δύο φορές, στο ίδιο πρόσωπο;



Συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα με τα "καμώματά" τους, οι διοικούντες τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Σήμερα αναδεικνύουμε ένα ακόμα θέμα, το οποίο αφορά την ανάθεση της υπηρεσίας εκπόνησης μελέτης της στατικής επάρκειας του κτιρίου του τελωνείου που βρίσκεται στον χώρο του Παλαιού Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.


Στις 11/4/2019, με απόφαση του τότε διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ κ. Ανδρέα Νταή, γίνεται η ανάθεση των υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου Μηχανικού για τη νομιμοποίηση σύμφωνα με τον 4495/17 κτιρίων στον Παλαιό Λιμένα Ηγουμενίτσας, στον Δ.Ε., έναντι του ποσού των 5.000€, πλέον του Φ.Π.Α.

Ανάμεσα στις εργασίες που προβλέπονταν, ήταν και η Μελέτη Στατικής Επάρκειας, του κτιρίου του τελωνείου που βρίσκεται στον χώρο του Παλαιού Λιμένα Ηγουμενίτσας.


Εργασία που ολοκληρώθηκε και πληρώθηκε, όπως φαίνεται και από τη βεβαίωση περαίωση της διαδικασίας υπαγωγής στο νόμο 4495/2017, οπότε και νομιμοποιήθηκε το κτίριο.

Για να έρθουμε στο σήμερα, όπου με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ κ. Πορφύρη, γίνεται στις 5 Απριλίου 2021, εκ νέου η ανάθεση "της υπηρεσίας εκπόνησης μελέτης της στατικής επάρκειας του κτιρίου του τελωνείου που βρίσκεται στον χώρο του Παλαιού Λιμένα Ηγουμενίτσας".


Με το ποσό των 3.950.00€ πλέον του Φ.Π.Α., στον ίδιο ιδιώτη που είχε συντάξει τη μελέτη για το ίδιο κτήριο, πριν από δύο χρόνια.

Τι τελικά συμβαίνει;
Εντοπίστηκε κάποιο νέο πρόβλημα στο κτίριο του παλαιού τελωνείου, όπου σήμερα στεγάζονται και υπηρεσίες της Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού;
Δεν είχε συνταχθεί σωστά την προηγούμενη φορά η Μελέτη Στατικής Επάρκειας και δημιουργήθηκε η ανάγκη εκ νέου σύνταξή της;
Και εάν η προηγούμενη είχε πρόβλημα, γιατί έγινε ανάθεση και πάλι στο ίδιο πρόσωπο;
Ας μας απαντήσει κάποιος από τους "υπεύθυνους".
Έδωσαν ανάθεση για ένα έργο, δύο φορές, στο ίδιο πρόσωπο; Έδωσαν ανάθεση για ένα έργο, δύο φορές, στο ίδιο πρόσωπο; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.