Δώστε στη δημοσιότητα τα στοιχεία... (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δώστε στη δημοσιότητα τα στοιχεία... (+ΒΙΝΤΕΟ)


"Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του Ευρωπαϊκού έργου ΝΕWBRAIN, έχει εντοπίσει και παρουσιάσει μια σειρά έργων προτεραιότητας που αποτελούν μέρος του Στρατηγικού του Σχεδιασμού. Ένα από τα έργα προτεραιότητας είναι, τα επόμενα χρόνια, να μετατραπεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε ένα Οικολογικό «Πράσινο» Λιμάνι. Ο κύριος στόχος του «Πράσινου» λιμανιού είναι η λειτουργία του λιμένα να πραγματοποιείται με σεβασμό προς το περιβάλλον, στοχεύοντας σε νέες «πράσινες» τεχνολογίες..."

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μέρος δελτίου τύπου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, από τις 12 Ιουνίου 2020.

Η πραγματικότητα και η καθημερινότητα όμως που ζουν οι κάτοικοι της πόλης είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ... οραματίζεται και ευαγγελίζεται η διοίκηση της ΟΛΗΓ, αφού τα φουγάρα των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, "καπνίζουν" ανεξέλεγκτα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και που βιντεοσκοπήθηκε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.


Στο κτήριο Τ1 του λιμανιού, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Έχουμε ζητήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές και το ζητάμε και σήμερα, να δώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, τα στοιχεία που καταγράφει ο συγκεκριμένος σταθμός.
Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.
Τι φοβούνται άραγε και κρατάνε μυστικά τα στοιχεία;

Υ.Γ. Η πρόεδρος της ΟΛΗΓ κα Δηλαβέρη, είχε δηλώσει πως θα προβεί στην αγορά ειδικού drone που θα καταγράφει τη ρύπανση, πάνω ακριβώς από τα φουγάρα. Έχει άραγε αγοραστεί το drone; Ή δεν βρήκαν ακόμα τον ...κατάλληλο προμηθευτή για να του κάνουν απευθείας ανάθεση;


Δώστε στη δημοσιότητα τα στοιχεία... (+ΒΙΝΤΕΟ) Δώστε στη δημοσιότητα τα στοιχεία... (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.