Στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ - Κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας

Στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ - Κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας

Στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Πορφύρης αλλά και γυναίκα επιχειρηματίας, μετά από μηνύσεις που αντάλλαξαν.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Απριλίου, έξω από το ιδιωτικό γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου του λιμανιού, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα επιχειρηματίας, ο διευθύνων σύμβουλος της επιτέθηκε σωματικά αλλά και με ύβρεις, όταν πέρασε με το αυτοκίνητό της έξω από το γραφείο του, από το οποίο μόλις είχε εξέλθει ο ίδιος.

Οι δυο τους κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας, αφού και ο διευθύνων σύμβουλος κατηγορεί την επιχειρηματία για παράνομη βιντεοσκόπηση του.

Την Παρασκευή 9 Απριλίου, κατατέθηκε η μήνυση από την πλευρά της επιχειρηματία, για άσκηση σωματικής βίας, εξύβριση και απειλή, ενώ το ίδιο προτίθεται να πράξει και ο κ. Πορφύρης για την παράνομη βιντεοσκόπησή του.

Έτσι, οι όποιες διαφορές τους, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν στις δικαστικές αίθουσες.




Στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ - Κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας Στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ - Κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.