Νέα “βουτιά” στον τζίρο των κλάδων εστίασης και καταλυμάτων της Ηπείρου, έφερε ο Φεβρουάριος

Νέα “βουτιά” στον τζίρο των κλάδων εστίασης και καταλυμάτων της Ηπείρου, έφερε ο Φεβρουάριος



Τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην οικονομία της χώρας μας και κυρίως στους κλάδους καταλυμάτων και εστίασης καταγράφει για έναν ακόμη μήνα η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Τα δεδομένα που αφορούν τον Φεβρουάριο του 2021 δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασης, αφού η μείωση του κύκλου εργασιών των συγκεκριμένων επιχειρήσεων είναι εντυπωσιακή.

Στην Ήπειρο διαθέσιμα στοιχεία για την μείωση του τζίρου καταστημάτων εστίασης για τον Φεβρουάριο του 2021 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020 υπάρχουν για τις Π.Ε Ιωαννίνων (πτώση 82,6%), Άρτας (πτώση 100%) και Πρέβεζας (πτώση 82,5%).

Σε ότι αφορά τον κλάδο των καταλυμάτων η πτώση για τα Ιωάννινα ανέρχεται στο 87,9%, για την Άρτα στο 57,9% για την Θεσπρωτία στο 22,6% και για την Πρέβεζα στο 64,2%.

Νέα “βουτιά” στον τζίρο των κλάδων εστίασης και καταλυμάτων της Ηπείρου, έφερε ο Φεβρουάριος Νέα “βουτιά” στον τζίρο των κλάδων εστίασης και καταλυμάτων της Ηπείρου, έφερε ο Φεβρουάριος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.