Ρωξάνη Γκόγκου "Με εντολή του γεωπόνου του Δήμου Ηγουμενίτσας ξηλώθηκαν τα πεύκα στα Σύβοτα"

Ρωξάνη Γκόγκου "Με εντολή του γεωπόνου του Δήμου Ηγουμενίτσας ξηλώθηκαν τα πεύκα στα Σύβοτα"



Είμαι η «γειτόνισσα της εκκλησίας του Αγίου Νικολαου στα Σύβοτα.
Έτσι με αποκαλούν κάποιοι φίλοι.
Θέλω να ενημερώσω όλους τους φίλους μου πως πριν 1 χρόνο έκανα ένα αίτημα στο Δήμο Ηγουμενίτσας να επιληφθεί της κατάστασης των τεράστιων και επικίνδυνων δέντρων εξω από την εκκλησία του Αγ. Νικολαου που τυγχάνει να έχω το σπίτι μου ακριβώς απέναντι.
Έπειτα από 2 επισκέψεις του γεωπόνου του Δήμου, αφού τα έκρινε ακατάλληλα λόγω των σχισμένων κορμών με κακή κλήση, των σάπιων κλαδιών που περιπλέκονται στα καλώδια της ΔΕΗ και την πτώση πολλών κλαδιών ιδιαίτερα το χειμώνα, έδωσε εντολή σε συνεργάτη τους να φροντίσει για την κοπή τους.
Προφανως μετά την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, οι πτώσεις των δέντρων που προκάλεσαν τόσες ζημιές, ανάγκασαν το Δήμο να προβεί σ αυτές τις ενέργειες.
Συνυπολογίστηκε ίσως και η πτώση του συνομήλικου πευκου (εξ ολοκλήρου από τη ρίζα) πριν αρκετά χρονια στο πεζοδρόμιο εξω από το δημοτικό σχολείο του χωριού.
Ο Δήμος αποφάσισε για την κοπή τους, αλλά και για την αποκατάσταση τους και κανεις άλλος.
Σαν εθελόντρια, γι αυτούς που ξέρουν τη δράση μου στο μέρος μου ουδέποτε θα ηθελα να κόψω τη ζωή από κάτι χρήσιμο και ομορφο οπουδήποτε, ποσο μάλλον στη γειτονιά μου.
Κρίνω σκόπιμο να τα αναφέρω αυτά Σ αυτούς που ξέρουν, αλλά και Σ αυτούς που δεν ξέρουν.
Είμαι σίγουρη πως κανεις δε θα ήθελε να κινδυνεύει η ζωή του, η οικογένεια του, η περιουσία του και ο διερχόμενος κόσμος.
Οι άνθρωποι αυτοί που σήμερα βάλλονται εναντίων μου, καλό θα ήταν να σκεφτούν λίγο περισσότερο και πιο λογικά.



Ρωξάνη Γκόγκου "Με εντολή του γεωπόνου του Δήμου Ηγουμενίτσας ξηλώθηκαν τα πεύκα στα Σύβοτα" Ρωξάνη Γκόγκου "Με εντολή του γεωπόνου του Δήμου Ηγουμενίτσας ξηλώθηκαν τα πεύκα στα Σύβοτα" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 13, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.