Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά στις 2 Αυγούστου

Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά στις 2 Αυγούστου



Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες της paramythia-online.gr, το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Παραμυθιά, αναμένεται να κατεβάσει ρολά την Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Ήδη το εσωτερικό σημείωμα της τράπεζας εχει αποσταλεί στο κατάστημα της Παραμυθιάς και σύμφωνα με αυτό, οι υπηρεσίες θα μεταφερθούν στο υπ’ αριθμον 2403 κατάστημα Ηγουμενίτσας.

Συνολικά μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα.

Για το θέμα υπήρξε σήμερα επικοινωνία του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με την Ειδική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα και τους Βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και Μάριο Κάτση, με σκοπό τις κινήσεις που απαιτούνται για το μη κλείσιμο του καταστήματος.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί για λήψη απόφασης σαν έκτακτο θέμα ημερησίας διάταξης

Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων.
Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά στις 2 Αυγούστου Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στη Παραμυθιά στις 2 Αυγούστου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.