2.500€ θα μας στοιχίσει η επίσκεψη Πλακιωτάκη - Προσπαθούν να αποφύγουν τη συνέντευξη τύπου

2.500€ θα μας στοιχίσει η επίσκεψη Πλακιωτάκη - Προσπαθούν να αποφύγουν τη συνέντευξη τύπου

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσει στην Ηγουμενίτσα, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει το επίσημο πρόγραμμά του, με επίσκεψη αρχικά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. 

Στην συνέχεια θα επισκεφτεί τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, όπου θα συναντηθεί με τους δημάρχους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.

Από ότι μαθαίνουμε και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Υπουργείο, δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κατανοητό το να θέλουν να αποφύγουν τις ερωτήσεις μας, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης, το τραπέζωμα που ετοιμάζει η διοίκηση της ΟΛΗΓ προς τον Υπουργό και τη συνοδεία του σε παραλιακό εστιατόριο της Πέρδικας, αφού το ποσό που έχει δεσμευτεί, είναι 2.000€, χωρίς το ΦΠΑ.

Εάν είναι κάθε φορά που ένας Υπουργός επισκέπτεται την περιοχή να μας στοιχίζει 2.500€, μόνο και μόνο για να κάνουν τα χαϊλίκια τους κάποιοι, καλύτερα να μην έρθει.

Ειδικά όταν ξέρουμε πως έρχεται χωρίς να κουβαλάει μαζί του, τη λύση που απαιτεί η Θεσπρωτική κοινωνία.

Εμείς πάντως, θα προσπαθήσουμε, έστω και στον δρόμο, να θέσουμε τα ερωτήματά μας. 

Και ας μην μας απαντήσει...

2.500€ θα μας στοιχίσει η επίσκεψη Πλακιωτάκη - Προσπαθούν να αποφύγουν τη συνέντευξη τύπου 2.500€ θα μας στοιχίσει η επίσκεψη Πλακιωτάκη - Προσπαθούν να αποφύγουν τη συνέντευξη τύπου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.