https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Χαλαρώνουν τα μέτρα στα σύνορα Ελλάδας- Αλβανίας - Τι ισχύει για Μαυρομάτι

Χαλαρώνουν τα μέτρα στα σύνορα Ελλάδας- Αλβανίας - Τι ισχύει για ΜαυρομάτιΧαλαρώνουν τα μέτρα στα σύνορα Ελλάδας- Αλβανίας μετά το τελευταίο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε.

Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στη χώρα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εισόδου, να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχει εμβολιαστεί ή αρνητικό τεστ –συμπεριλαμβανομένου και του rapid test- των τελευταίων 72 ωρών για pcr ή των τελευταίων 48 ωρών για ταχείας ανίχνευσης.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ, το Τελωνείο της Κακαβιάς θα λειτουργεί από τις επτά το πρωί ως τις επτά το απόγευμα με ανώτατο όριο τα 1500 άτομα ημερησίως χωρίς να υπολογίζονται οι οδηγοί φορτηγών.

Το τελωνείο Μαυροματίου θα λειτουργία από τις οκτώ το πρωί ως τις τέσσερις το μεσημέρι με ανώτατο όριο τις 250 διελεύσεις.

Κατά παρέκκλιση όσων προβλέπονται για τις υπόλοιπες διαβάσεις τα πρόσωπα που εισέρχονται από το συνοριακό σημείο ελέγχου του Μαυροματίου, υπόκεινται υποχρεωτικά στο συνοριακό σημείο ελέγχου σε εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR ή σε έλεγχο με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης rapid test.
Χαλαρώνουν τα μέτρα στα σύνορα Ελλάδας- Αλβανίας - Τι ισχύει για Μαυρομάτι Χαλαρώνουν τα μέτρα στα σύνορα Ελλάδας- Αλβανίας - Τι ισχύει για Μαυρομάτι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.