Καταλύματα για φιλοξενία ατόμων με κορωνοϊό αναζητά το Υπουργείο Τουρισμού σε Θεσπρωτία

Καταλύματα για φιλοξενία ατόμων με κορωνοϊό αναζητά το Υπουργείο Τουρισμού σε Θεσπρωτία



Στην αναζήτηση καταλυμάτων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας που συνδέονται με τον κορωνοϊό βρίσκεται το Υπουργείο Τουρισμού.
Τα τουριστικά καταλύματα πρέπει να βρίσκονται εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων (Π.Ε.) Ροδόπης, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Σερρών, Κιλκίς, Λασιθίου, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας Πιερίας και Χαλκιδικής καθώς και εντός των Νήσων Κυθήρων και Σύρου. Τα τουριστικά καταλύματα, πρέπει να ανήκουν σε κατηγορία κατάταξης τουλάχιστον 2 αστέρων ή 2 κλειδιών, ενώ θα φιλοξενούν αποκλειστικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ή στενών επαφών τους. 
Το κόστος αποζημίωσης υπολογίζεται ανά δωμάτιο και διαμορφώνεται σε 15 ευρώ/ημέρα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ όταν τα δωμάτια είναι κενά και προσαυξάνεται κατά 45 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου κόστους σίτισης και ΦΠΑ, όταν γίνεται χρήση των δωματίων.
Καταλύματα για φιλοξενία ατόμων με κορωνοϊό αναζητά το Υπουργείο Τουρισμού σε Θεσπρωτία Καταλύματα για φιλοξενία ατόμων με κορωνοϊό αναζητά το Υπουργείο Τουρισμού σε Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.