https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για την πρόταση της δημοτικής αρχής για κινητοποιήσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για την πρόταση της δημοτικής αρχής για κινητοποιήσειςΠληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ που αναμετέδιδαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 22/06/2021 με θέμα την χερσαία ζώνη ότι ο κ. Δήμαρχος πρότεινε κινητοποίηση για την Δευτέρα. Πρότεινε μάλιστα να κάνει ο εμπορικός σύλλογος στάση εργασίας και ν’ ακολουθήσει πορεία μέχρι το λιμάνι.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:
Η πρόταση αυτή έγινε εν αγνοία μας. Δεν κληθήκαμε να καταθέσουμε την άποψή μας, δεν ενημερωθήκαμε.
Οι διεκδικήσεις του συλλόγου μας δεν ταυτίζονται με αυτές της Δημοτικής Αρχής, όπως φαίνεται από την πρόταση που κάναμε στους Φορείς της πόλης μας. Εμείς ζητούμε όλη τη χερσαία ζώνη με τον ΟΛΗΓ στα όρια του νέου λιμένα.
Ο σύλλογος μας βρίσκεται σε εκλογική διαδικασία, οπότε είναι αδύνατον να διοργανώσει την οποιαδήποτε εκδήλωση αυτή την εποχή μέχρι την εκλογή και συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Τα μέλη του εμπορικού συλλόγου αποτελούν ένα τμήμα της δραστηριότητας της πόλης. Αν η Δημοτική Αρχή επιθυμεί κινητοποιήσεις, τότε πρέπει να καλέσει σε λίγες μέρες όλους τους φορείς και τα μέλη τους, ιατρικό, φαρμακευτικό, εστίασης, τουρισμού, δημοσίου, παιδαγωγικούς κλπ. αλλά και όλους τους κατοίκους, με σωστή προετοιμασία υπό την αιγίδα του Δήμου, ώστε όλη η πόλη να έχει την εικόνα απεργίας κι η παρουσία του κόσμου στο λιμάνι να είναι μαζική και δυναμική.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για την πρόταση της δημοτικής αρχής για κινητοποιήσεις Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για την πρόταση της δημοτικής αρχής για κινητοποιήσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.