Στην Ηγουμενίτσα την επόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης

Στην Ηγουμενίτσα την επόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης



Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει...

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν από τη στιγμή που επιτέλους ο Δήμος Ηγουμενίτσας, αποφάσισε να υψώσει ανάστημα και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, ώστε να μας ακούσει η κεντρική εξουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, την επόμενη Πέμπτη 1η Ιουλίου, την πόλη της Ηγουμενίτσας θα επισκεφθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, κουβαλώντας μαζί του σημαντικές ανακοινώσεις.

Φυσικά, αυτό που αναμένεται να ακούσουμε από τον κ. Πλακιωτάκη, είναι μία ακόμα υπόσχεση για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης λιμένα προς το δήμο Ηγουμενίτσας και το δήμο Φιλιατών.

Από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει κ. Υπουργέ.

Μας τις έχουν μεταφέρει και ο κυβερνητικός βουλευτής και ο περιφερειάρχης.

Αυτό που θέλουμε κύριε Υπουργέ είναι πράξεις. Άμεσα.

Σε 5 μήνες το λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα έχει περάσει στα χέρια ιδιώτη. Δεν υπάρχει ο χρόνος για έναν ακόμα κύκλο υποσχέσεων. 

Εάν θέλετε να έρθετε στην Ηγουμενίτσα και να νιώσετε πραγματικά τη φιλοξενία του τόπου μας, σταματήστε να εμπαίζετε τους κατοίκους.

Και έχετε μία εβδομάδα χρόνο για να το πετύχετε.

Μία νομοθετική ρύθμιση χρειάζεται, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών και το ΤΑΙΠΕΔ.

Και μετά ελάτε να σας φιλοξενήσουμε.


Στην Ηγουμενίτσα την επόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης Στην Ηγουμενίτσα την επόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.