Καταγγέλλουν την “βλάστηση” στο κέντρο της Παραμυθιάς

Καταγγέλλουν την “βλάστηση” στο κέντρο της Παραμυθιάς



Οργιώδη βλάστηση στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης, στον κάτω Περιφερειακό, απαιτεί άμεση παρέμβαση αποψίλωσης. Ειναι η τρίτη αφορά που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε τις απόψεις μας.

Έκταση περίπου 5 στρεμμάτων παραμένει επί σειρά ετών χωρίς καμιά παρέμβαση καθαρισμού, με αποτέλεσμα , την δημιουργία ενός άλσους απέναντι από το κοιμητήριο της πόλης.

Τόσο στην έκταση που ανήκει σε ιδιώτες, όσο και τα όρια αυτής που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του δήμου, απαιτούνται δραστικές παρεμβάσεις καθαρισμού, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος τόσο για πυρκαγιά, όσο και για την εμφάνιση ερπετών.

Η αναφορά όπως γίνεται με αφορμή την πυροσβεστική διάταξη για τον καθαρισμό οικοπέδων και τις απειλές του δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ για επιβολή προστίμων.

Ελπίζω να μην μείνουν μόνο σε ανακοινώσεις και να να κάνουν αυτά για τα οποία του επιλέξαμε ως διαχειριστές του ΔΗΜΟΥ μας.

Φ. Ντρίτσος
Καταγγέλλουν την “βλάστηση” στο κέντρο της Παραμυθιάς Καταγγέλλουν την “βλάστηση” στο κέντρο της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 27, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.