Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής της ΟΛΗΓ για Κεντρικό και SOHO

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής της ΟΛΗΓ για Κεντρικό και SOHO


Συζητήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων οι αιτήσεις αναστολής που κατέθεσε η ΟΛΗΓ Α.Ε. κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα κατά των δημοπρασιών των δύο δημοτικών καταστημάτων που βρίσκονται στην παραλία του Δρεπάνου, το πρώην SOHO και το πρώην Κεντρικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr και οι δύο αιτήσεις απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ένα τέλος, στην προσπάθεια της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας να κρατήσει και για αυτό το καλοκαίρι τα δύο καταστήματα κλειστά.


Πρόβλημα φοβόμαστε πως ενδέχεται να δημιουργηθεί και με εκμετάλλευση του μισθώματος του δημοτικού κάμπινγκ που υπάρχει στην ίδια περιοχή και το οποίο βρίσκεται στο ίδιο καθεστώς με αυτό των δύο καταστημάτων, για τα οποία η διοίκηση της ΟΛΗΓ αναγκάστηκε να κάνει αιτήσεις αναστολής αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι με την παράβαση καθήκοντος, όπως οι ίδιοι διατυμπανίζουν.
Και με την ίδια λογική, είναι αναμενόμενη η προσφυγή της ΟΛΗΓ και κατά της σύμβασης μίσθωσης του κάμπινγκ, αφού σε διαφορετική περίπτωση (σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό τους) θα κινδυνέψουν να βρεθούν κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος.

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής της ΟΛΗΓ για Κεντρικό και SOHO Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής της ΟΛΗΓ για Κεντρικό και SOHO Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.