Υπόσχεση Γ. Πλακιωτάκη για απόδοση της χερσαίας ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας στους Δήμους (+BINTEO)

Υπόσχεση Γ. Πλακιωτάκη για απόδοση της χερσαίας ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας στους Δήμους (+BINTEO)


Με την υπόσχεση ότι εντός διμήνου θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δήμων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, για την απόδοση των χερσαίων εκτάσεων που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, αλλά δεν είναι απαραίτητες για λιμενικές δραστηριότητες, ολοκληρώνεται η επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και ενημερώθηκε για τα έργα που εκτελούνται και το πλάνο ανάπτυξης του Οργανισμού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμανη, το χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, Θωμά Πιτούλη, και Περιφερειακούς συμβούλους.

Στο Δημαρχείο της πόλης, όπου έφθασε το μεσημέρι, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και με πανό, στην είσοδο, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών και οι επικεφαλής των παρατάξεων των Δημοτικών συμβουλίων, περίμεναν από τον υπουργό συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και νομοθετικές πρωτοβουλίες για την επίλυση του ζητήματος που χρονίζει από το 2002, οπότε και συνεστήθη η ΟΛΗΓ ΑΕ. Οι δήμοι βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις καθώς θεωρούν ότι πλέον ο χρόνος έχει εξαντληθεί, καθώς η διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού της μετοχής του οργανισμού λιμένος βρίσκεται ήδη στο στάδιο της υποβολής δεσμευτικών προσφορών.

Oι δύο δήμοι θα αποφασίσουν για τις κινητοποιήσεις που έχουν προαναγγείλει σε έκτακτα δημοτικά συμβούλια.


Υπόσχεση Γ. Πλακιωτάκη για απόδοση της χερσαίας ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας στους Δήμους (+BINTEO) Υπόσχεση Γ. Πλακιωτάκη για απόδοση της χερσαίας ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας στους Δήμους (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.