Παράνομη η άδεια για την άμαξα στην Ηγουμενίτσα;

Παράνομη η άδεια για την άμαξα στην Ηγουμενίτσα;


Καταγγελία προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κατέθεσε ο πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου "Εμείς", αναφορικά με την αδειοδότηση ζωήλατου οχήματος στην Ηγουμενίτσα.

Διαβάστε την καταγγελία:
Σχετικά με την από 219/2021 απόφαση του ΟΛΗΓ και από πληροφορίες που περιήλθαν στην οργάνωσή μας - ΜΚΟ Φιλόζωοι Θεσπρωτίας "Εμεις" - παρακαλώ να μου βεβαιωθεί για το αν έχει εγκριθεί η άδεια στάθμευσης του ως άνω οχήματος και μάλιστα σε χώρο που δεν επιτρέπεται ουδεμία άλλη στάθμευση. 
Υπενθυμίζω δε ότι τις συγκεκριμένες άδειες μπορεί να της δώσει μόνον ο δήμος ,όπως αναφέρεται στην νομοθεσία και στις συγκεκριμένες αποφάσεις είναι υποχρεωτική η τήρηση διαδρομής η οποία αναφέρεται υποχρεωτικά. 
Eπειδή θεωρώ την αδειοδότηση από τον ΟΛΗΓ παράνομη και καταχρηστική παρακαλώ να επιληφθείτε προς διευθέτηση του ζητήματος άμεσα, πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα, εξαιτίας της θέσης και της ελλιπούς σήμανσης.

Με τιμή 
Κόρπας Βασίλειος 
Φιλόζωοι Θεσπρωτίας "Εμείς"
Παράνομη η άδεια για την άμαξα στην Ηγουμενίτσα; Παράνομη η άδεια για την άμαξα στην Ηγουμενίτσα; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.